Oud Duitse Herder Kennel

"Van de Plekkenpol"

 

Onze oudduitse herder Doris

Onze oud duitse herder Doris is een hele lieve, stabiele hond die vooral dol is op kinderen. Ook met andere honden en onze andere dieren (katten, ezels, kippen, ganzen etc.) kan ze goed opschieten. Ze is zeer nieuwsgierig van aard en wil er altijd graag bij zijn. En zoals alle oudduitse herders leert ze graag en snel. Kortom een hond met een superkarakter!!!

En omdat we anderen ook zo’n superhond gunnen en het ons erg leuk leek besloten we een nestje met haar te fokken. Dit beviel zo goed dat we uiteindelijk 3 nestjes oud duitse herder pups hebben gekregen. Van het laatste nest hebben we Cato aangehouden om onze foklijn van oud duitse herders voort te zetten.

Inmiddels is Cato uitgegroeid tot een schitterende volwassen hond met net zo'n superkarakter als haar moeder. Ze is inmiddels ook aangekeurd als fokteef. Op 15 juni jl is Cato bevallen van 9 gezonde pups.  De vader van dit nestje oud duitse herder pups is Denver vom Hof Grebe. Deze schitterende oud duitse herder reu staat bekent om zijn zeer vriendelijke, sociale karakter. Mocht u belangstelling hebben voor een oudduitse herderpup uit deze combinatie dan kunt u contact met ons opnemen. Er zijn nog een paar pups beschikbaar!

Trefwoorden: Lief, sociaal, werklustig, rechte rug, langharig.

Oud Duitse Herderpups liggen heerlijk op elkaar te

 

 

de poes als kussen 

Cato is uiteraard HD-en ED vrij!

 

     

             

 

 
Website door Dinkel Systems